sve kategorije
EN

Početna> O Jonovacorpu

Prije pokretanja vlastitog posla, osnivač Jonovacorpa, Joe, godinama se bavio trgovinom plastične ambalaže. Svjedočio je poteškoćama u nabavi plastične ambalaže kroz osobno iskustvo. Od traženja tvornica do priopćavanja zahtjeva, točno je znao da postoji mnogo asimetrije informacija.

Ova iskustva služe kao katalizator za Joeovu odluku: promijeniti industriju plastične ambalaže i olakšati poslovanje.

Godine 1994. Joeova je majka osnovala tvrtku za plastičnu ambalažu koju je Joe preuzeo. Kasnije je Joe crpio inspiraciju iz imena članova svoje obitelji i osnovao brend Jonovacorp. Iskreno se nada da će svi poslovni partneri osjetiti toplinu našeg druženja, bratski komunicirati s nama i konačno zajedno ostvariti poslovni uspjeh.

Na početku osnivanja, Jonovacorp je imao samo jedan kalup i jedan dio opreme. Nakon 29 godina razvoja, Jonovacorp je izrastao u tvrtku s više proizvodnih linija, te preko 450 kalupa, koji nam omogućuju proizvodi više od 500 milijuna plastičnih čaša svaki dan.

S 29 godina iskustva u proizvodnji i marketingu, Jonovacorp je pomogao više od 30 partnera u izgradnji svijesti o robnoj marki i povećanju njihove profitne marže.

Joe
- DIREKTOR TVRTKE -

Moja životna težnja je dodati ljudski dodir industriji plastične ambalaže i ukloniti poslovne prepreke, ali ne nauštrb okoliša.

Naša tvornica

1 Sirovina

2 PP list

3 Formiranje

Ispis 4 logotipa

5 Rolling The Edge

6 Gotov proizvod

7 paket